Ga naar homepage
#caption
#caption
Willemien Koning Vrouwenvertegenwoordiger 2018
Onderwerpen > Win een toegangskaart voor Prinsesjesdag 2017!

Doe mee en wie weet bent u er bij! Deelname is normaal gesproken op uitnodiging, maar wij willen 3 winnaars de kans geven Prinsesjesdag mee te maken. Volg ons op Facebook, Twitter en/of Linkedin, Like en deel daar het bericht. Op vrijdag 25 augustus maken wij de winnaars bekend.

 

Sinds mei 2010 werken de Nederlandse Vrouwen Raad, FNV en migrantenorganisaties samen in Vrouwenpodium 2010-2020. Doel van Vrouwenpodium is blijvende aandacht van de politiek voor zaken die voor vrouwen belangrijk zijn. In dit kader organiseert het Vrouwenpodium jaarlijks rond de 2e dinsdag in september ‘Prinsesjesdag’, als tegenhanger van Prinsjesdag.

 

Het thema van Prinsesjesdag dit jaar is ‘Op weg naar een duurzame arbeidsmarkt’. De vraag is: hoe moet de arbeidsmarkt van de (nabije) toekomst zijn ingericht, wil er sprake zijn van een arbeidsmarkt die genderproof, dynamisch en inclusief is. De dagvoorzitter is Dieny Scheffer. Na een lezing door professor dr. Joop Schippers (Universiteit Utrecht), hoogleraar arbeidseconomie, kunt u mee doen met de paneldiscussie onder leiding van Irene Janssen. Na afloop van de discussie is er tijd om te netwerken. De resultaten van de dag zullen worden aangeboden aan politici en vrouwenorganisaties.

 

Wij verloten in totaal 3 toegangsbewijzen en daarmee een deelname aan Prinsesjesdag op 11 september in Den Haag. Deelname is normaal gesproken op uitnodiging, maar wij willen 3 winnaars de kans geven Prinsesjesdag mee te maken. De winnaars mogen deelnemen aan Prinsesjesdag. Op de dag zelf wordt u hartelijk ontvangen en ontmoet u naast veel prominente vrouwen, ook bestuursleden van de Nederlandse Vrouwen Raad.

 

Wat moet u doen? Volg ons op Facebook, Twitter en/of Linkedin, Like en deel daar het bericht. Op vrijdag 25 augustus verloten wij uit de reacties op Facebook, Twitter en Linkedin 3 winnaars.

 

Doe mee en wie weet bent u er bij!

 

Kijk voor meer informatie over het Vrouwenpodium op de website

Prinsesjesdag 11 september 14-17 in Den Haag.

 |  Printversie |  Sitemap |  Vorige pagina
Geplaatst: 1 augustus 2017 | Laatste bewerking: 31 augustus 2017
Trefwoord:
Platform van en voor vrouwenorganisaties
Bereik circa 1 miljoen vrouwen. Voor gelijke rechten m/v en volwaardige participatie
Over de NVR
NVR in jaartallen
Bestuur
Adviescommissie
Deskundigenpool
Bureau
Samenwerking
Publikaties
Contributie
Contact
Platform van en voor vrouwenorganisaties
Bereik circa 1 miljoen vrouwen. Voor gelijke rechten m/v en volwaardige participatie
Over de NVR
NVR in jaartallen
Bestuur
Adviescommissie
Deskundigenpool
Bureau
Samenwerking
Publikaties
Contributie
Contact