Bedevaart naar Kevelaer

8 oktober – Onze lidorganisatie ZijActief Limburg organiseert een bedevaart naar Kevelaer.

In een steeds drukker wordende wereld, vergt het leven soms best wat van een mens. Het is zaak een gezonde balans te vinden tussen werk en privé, hobby’s en gezin, familie en vrienden, tijd voor jezelf en aandacht voor anderen. Bezinning kan daarbij helpen. De een zoekt dat op een yogamatje of door te mediteren, voor een ander is een wandeling door het bos genoeg. Maar er zijn ook mensen die bezinning zoeken in het geloof. Bijvoorbeeld door te bidden, naar de kerk te gaan of met een bedevaartstocht. Omdat het aantal gelovigen al jaren afneemt en daarmee ook het aantal activiteiten voor deze doelgroep drastisch vermindert, organiseert ZijActief Limburg een bedevaart naar Kevelaer.

Op dinsdag 8 oktober 2024 trekken de dames van ZijActief Limburg vanuit Wittem (Zuid-Limburg) naar Kevelaer. Dit Duitse plaatsje is al eeuwenlang een bekend Mariabedevaartsoord en daarmee een prachtige plek om samen te bezinnen.

Heb jij Kevelaer altijd al eens willen bezoeken? Wil je met een busreis die kant op? Zoek je een organisatie om samen mee op bedevaart te gaan? Of ontmoet je graag nieuwe mensen? Ga dan mee met ZijActief Limburg! Leden én niet-leden zijn welkom. Kijk op https://www.zijactieflimburg.nl/evenement/kring-bedevaart-naar-kevelaer/ voor meer informatie, kosten of aanmelden.

Meer agenda