#caption
Koninklijke belangstelling voor De Nieuwe Toekomst
#caption
Koninklijke belangstelling voor De Nieuwe Toekomst


Inforeeks over De Nieuwe Toekomst

Ter afronding van de pilot De Nieuwe Toekomst is in juni 2016 een uitgave van de NVR Inforeeks verschenen die geheel gewijd is aan het project.

Greep uit de inhoud
In de uitgave leest u onder meer een toelichting op de methodiek, een beschrijving van de effecten van de toepassing ervan in de projectperiode, en interviews met enkele deelneemsters en hun coaches over wat de pilot De Nieuwe Toekomst voor hen betekend heeft.
De voorvrouwen van betrokken partijen - Jantina Kriens, voorzitter directieraad VNG, Wilma Wielakker, bestuurder Federatie Opvang, en Dorenda Gerts, voorzitter NVR - geven weer wat zij het belang van de methodiek De Nieuwe Toekomst vinden. Wethouder Nelleke Vedelaar (Zwolle) en beleidsmbtenaar Joan Beemer (Maastricht) vertellen waarom 'hun'gemeente de toepassing van de methodiek De Nieuwe Toekomst subsidieert.

Meer informatie over De Nieuwe Toekomst vindt u HIER. De digitale versie van deze uitgave van de Inforeeks vindt u HIER. U kunt ook een papieren uitgave gratis toegezonden krijgen; even aanvragen via info@de-nvr.nl.
 


Uitgebreid zoeken