#caption
#caption


Vrouwelijke rolmodellen uit financiƫle/economische sector gezocht

Werkt u in de financiële of economische sector en vindt u het leuk om studenten of jonge professionals te stimuleren om voor deze sector te kiezen? Dan vragen we graag om uw medewerking vanuit de alliantie Werk.en.de Toekomst!


Inspireer jonge vrouwen met uw verhaal 

In deze alliantie slaat de NVR de handden ineen met Atria, VHTO, en Emancipator om genderstereotypering te doorbreken op de arbeidsmarkt en in het onderwijs. Zodat jonge vrouwen en mannen zich niet begrensd voelen door genderstereotypen en zich vrij voelen om in hun onderwijsloopbaan gender-non conforme keuzes te maken. Om jonge vrouwen te inspireren om carrière te maken in de financiële en economische sector zoeken we diverse rolmodellen uit die sectoren in een management functie.

 

Wat vragen we u?

Als rolmodel biedt de alliantie Werk. en.de. Toekomst u een podium om iets over uzelf te vertellen en daarmee studenten en jonge professionals te inspireren. Graag neemt onze partner Atria een interview met u af. Dit wordt geplaatst met een foto op een speciale pagina op de website van Atria. Afhankelijk van uw eigen wensen, kan u geheel vrijblijvend gevraagd worden om voorlichtingen of presentaties te geven of een verhaal te doen in de media. Ook kunt u bij verschillende interventies ingezet worden voor basis of voortgezet onderwijs. Dit wordt van tevoren met u afgestemd.

Meld u nu aan! 

Wilt u jonge vrouwen inspireren om te gaan werken in de financiële/economische sector en bent u bereid om ingezet te worden als rolmodel? Meldt u zich dan aan via Anouk Kooistra van Atria; A.Kooistra@atria.nl
 

Meer weten over de alliantie Werk.en.de.Toekomst >> 


Uitgebreid zoeken