#caption
FEM Talks NL
#caption
FEM Talks NL


Mannen betrekken bij onze ambities

We moeten mannen meer bij de emancipatie betrekken, zei Nenita La Rose tijdens het symposium Feminext van de NVR. En daarom steunen we graag de zoektocht van Emancipator naar ambassadeurs. En we kunnen ons niet voorstellen dat er in uw omgeving geen mannen zijn, die aan onderstaand profiel voldoen! 


Mannenemancipatie 
Emancipator zoekt mannelijke rolmodellen en ambassadeurs - zorgende mannen, mannen die in de zorg werken, mannen die zich uitspreken en inzetten voor het doorbreken van gender stereotypen en tegen geweld. 


Deel van de oplossing 
Emancipator is de Nederlandse organisatie voor mannen en emancipatie op themagebieden zoals geweld & veiligheid, arbeid & zorg, relaties & seksualiteit en gender diversiteit. 

Zij willen zichtbaar maken dat steeds meer mannen zich over mannen, mannelijkheid, emancipatie, feminisme en aanverwante onderwerpen - geweld, zorg, vaderschap, relaties, seksualiteit, #MeToo, stereotypen, homofobie, etc. - uitspreken en zich inzetten om deel van de oplossing te zijn. Ons streven is om zoveel mogelijk verschillende mannen op onze website te laten zien, met een foto en een uitspraak, en eventueel een link naar hun website, een blog, of anderszins. We hopen dat de rolmodellen en ambassadeurs de boodschap verder willen verspreiden in hun eigen omgeving. En we zullen hen graag uitnodigen om aanwezig te zijn bij en/of bij te dragen aan onze activiteiten.


Meer informatie
Via de link vind je meer informatie en een aanmeldformulier. We waarderen het als u de oproep verspreid in uw netwerk. 


Uitgebreid zoeken