#caption
#caption


Ambitieuze vrouwen bij elkaar brengen en versterken met mentorschap en inspirerende verhalen

Lidorganisatie Polish Professional Women in the Netherlands Society is een trotse ambassadeur van de Global Mentoring Walk. Op 10 maart 2019 vindt de derde editie plaats in Amsterdam. Dit initiatief van Vital Voices wordt deze lente wereldwijd, in 68 landen, gevierd door vrouwen die elkaar ondersteunen door het middel van advies en mentoring. 4 vragen aan onze lidorganisatie over dit inspirerende initiatief en hun betrokkenheid.

 

Waarom doen jullie mee?
“Wij doen mee aan dit geweldig initiatief omdat wij geloven dat het versterken van de positie van vrouwen op de arbeidsmarkt de sleutel is tot maatschappelijke en economische groei. Op dit evenement worden ambitieuze vrouwen bij elkaar gebracht om elkaar te versterken door het middel van mentorschap en inspirerende verhalen.”
 

Hoeveel mensen doen hier aan mee?
“Wij verwachten circa 100 enthousiaste deelnemers.”


Kunnen jullie kort uitleggen wat betekent als je hier aan meedoet. Je meld je aan, en dan..?

Wij hebben een interessant programma voorbereid voor zondag 10 maart, van 12:00 tot 18:00. Er komen ongeveer 100 bestaande en opkomende leiders met verschillende zakelijke achtergronden bij elkaar om hun ervaringen uit te wisselen. Wij beginnen met een introductie waarin een bekende topvrouw Melissa Raczak, Partner Business Consulting bij Deloitte, het belang van mentorschap uit gaat leggen. Daarna, tijdens een wandeling van ongeveer 2 uur door het Amsterdamse Bos vindt de individuele mentoring plaats. Onze ervaren mentors zullen tijdens dat lang gesprek hun ervaring, verhalen en advies delen met hun mentee. Het matchen van mentor met de juiste mentee zal zorgvuldig na 24 februari uitgevoerd worden, zodat onze deelnemers een onvergetelijke dag beleven. Dit geweldig evenement wordt beëindigd met een netwerk borrel.


Kortom, het deelnemen aan dit evenement betekent het opgeven voor een middag vol inspiratie, positieve energie en gezelschap van unieke vrouwelijke leiders. De registratie voor mentors is inmiddels succesvol gesloten en de inschrijving voor mentees i nog tot 24 februari open."


Tot slot: wat is de kracht van 'advies en mentoring'?

“Wij zien mentoring en advies als katalysator voor talent- en leiderschapsontwikkeling en diversiteit. Mentees stromen versneld door naar hogere posities, wat leidt tot een grotere diversiteit in management en (sub-)top. Mentoren en mentees versterken hun kennis, vaardigheden en hun diversity awareness en vergroten hun netwerk door zich op te geven voor het proces van mentorschap. Mentors krijgen meer inzicht in diverse ambities, sterktes, werk- en leiderschapsstijlen en mentees kunnen meer zicht winnen op loopbaanfactoren, meer zelfvertrouwen door betere profilering en een concrete stappenplan.”


Meer informatie over de Global Mentoring Walk en inschrijfformulier >> 

 


Uitgebreid zoeken