#caption
#caption


De impact rondom Corona en onze lidorganisaties

Het coronavirus heeft veel impact op onze samenleving voor iedereen. Naast grote zorgen hierover, ontstaan ook mooie initiatieven om elkaar te ondersteunen en te helpen. Wij blijven graag in contact met onze lidorganisaties en netwerk. Kunnen we ergens concreet aan bijdragen? Signaleert u zorgelijke ontwikkelingen? Laat het ons weten.


Maatregelen bij de NVR in verband met het coronavirus

De Nederlandse Vrouwen Raad neemt maatregelen in verband met het coronavirus. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de rijksoverheid. Fysieke bijeenkomsten van de Nederlandse Vrouwen Raad zijn geannuleerd en verzet naar een later moment.  Werkgroepen en andere overleggen worden zoveel mogelijk online voortgezet.

Het bureau/ staf van de NVR werkt vanuit huis. We zijn nog steeds telefonisch bereikbaar, en via de mail. Mocht u ons toch niet kunnen bereiken via de vaste lijn, kunt u ons voor dringende vragen bereiken via Nienke Schild, 06 – 338 333 48. We houden u via onze social media kanalen, website en mail op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen rondom de activiteiten van de Nederlandse Vrouwen Raad.

 

Rode Kruis Hulplijn voor kwetsbaren

Heeft u een luisterend oor, advies, extra hulp nodig, omdat u in quarantaine of thuisisolatie zit? U kunt bellen naar de Rode Kruis Hulplijn: 070 – 44 55 888

Meer weten over het Corona virus?

Kijk voor de laatste informatie op de website van de Rijksoverheid en RIVM


Uitgebreid zoeken