#caption
Vrouwenpodium
#caption
Vrouwenpodium


ALV: de stem van de Nederlandse vrouw. Juist nu!

Vrouwen hebben een vitale rol in de aanpak en opvang van de gevolgen van de coronacrisis. Tegelijkertijd zijn vrouwen nog te weinig betrokken bij de besluitvorming. Het belang van de stem van de Nederlandse vrouw en vrouwenorganisaties is alleen nog maar meer gegroeid. Lees ook het rapport van onze lidorganisatie Gender Concerns International en de actie #SheCaresCovid19 

 

Graag ontmoeten we onze leden op de Algemene Ledenvergadering van de Nederlandse Vrouwen Raad - voor de eerste keer online -  op zaterdagochtend 16 mei. Met op het programma onder meer VN Vrouwenvertegenwoordiger 2020 Angela Maas, voordracht van nieuwe lidorganisatie Single SuperMom én onze activiteiten en missie in coronatijd.   

Inclusiviteit!
We vinden het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan deze nieuwe manier van ontmoeten. Dus schroom niet, en vraag onze hulp indien dit nodig is. Mail naar Nienke Schild, communicate@de-nvr.nl.

Praktische informatie:
Datum: zaterdag 16 mei
9.40  - 10.00 uur: Inloggen
10.00 – 12.30: Programma ALV
Download hier de agenda van de ALV >>
De stukken van de agenda staan voor de afgevaardigden op de documentenbalie
Om efficiënt te vergaderen, behandelen we enkele agendapunten schriftelijk met elkaar of verschuiven we naar november. 

Meld je hier aan >>
Na aanmelden delen we, zo spoedig mogelijk, via de mail de link en instructies om deel te nemen aan de online meeting, en tevens de benodigde stukken ter voorbereiding.

Mededelingen
Graag mededelingen van je organisatie voor 13 mei per mail aanleveren aan het secretariaat (info@de-nvr.nl). de mededelingen worden gebundeld en als bijlage aan de vergaderstukken toegevoegd.

Zet in de agenda
De volgende Algemene Ledenvergadering van de NVR is zaterdag 21 november.


Uitgebreid zoeken