#caption
Young Feminist Weekend 2019
#caption
Young Feminist Weekend 2019


Young Feminist Roffa 2020

Op initiatief van de Stichting Voice Of All Women en in samenwerking met de Nederlandse Vrouwen Raad, Bright Future Lab en de Gemeente Rotterdam, wordt van vrijdagavond 30 oktober tot en met zondagavond 1 november 2020 in Rotterdam Young Feminist Roffa 2020 georganiseerd.

 

Young Feminist Roffa 2020 is een weekend event waar 20 jongeren van verschillende achtergronden bijeenkomen om te onderzoeken welke feministische bijdragen zij kunnen leveren aan Rotterdam en hoe zij gender gelijkwaardigheid in Rotterdam naar een hoger niveau kunnen tillen. Zij gaan met elkaar de dialoog aan over welke bijdragen zij kunnen leveren om Rotterdam een inclusieve, rechtvaardige en veilige stad te maken voor iedereen en creëren feministische projecten en initiatieven waarmee zij minimaal 200 andere Rotterdammers weten te bereiken.

 

Word jij een Young Feminist Roffa Representative?
Young Feminist Roffa 2020 wil bijdragen aan een sterke intersectionele jonge feministische beweging in Rotterdam en moedigt jongeren (18-30) die zich identificeren als feminist of activist, aan om zich aan te melden voor Young Feminist Roffa 2020.

 

Meld je aan middels een motivatiebrief aan Tahmina Ashraf (Stichting Voice Of All Women) tahmina.ashraf@hotmail.com. Aanmeldingen van verschillende achtergronden worden aangemoedigd. De kosten voor deelname bedragen 30 euro per persoon. Laat het bij je aanmelding weten als die kosten een probleem zijn. De organisatoren willen er zeker van zijn dat niemand is uitgesloten van participatie aan Young Feminist Roffa op grond van financiën.

 

Geselecteerde kandidaten worden eind september middels een kort interview persoonlijk uitgenodigd voor het weekend. Op zaterdagavond 28 november vindt er een follow up plaats.

 

Lees de volledige oproep >>

 

 


Uitgebreid zoeken