#caption
#caption


Ondertekening overeenkomst De Nieuwe Toekomst.

Op dinsdag 4 juli 2017 is de overeenkomst tussen FO en NVR over De Nieuwe Toekomst getekend en hebben de voorzitters elkaar ontmoet. Een mooie bekrachtiging van de samenwerking tussen deze organisaties.

 

Federatie Opvang (FO) en de Nederlandse Vrouwen Raad (NVR)  werken samen aan het project De Nieuwe Toekomst. Het landelijke projectteam, dat inmiddels een paar maanden aan het werk is, bestaat uit twee medewerkers van de FO (Liesbeth van Bemmel en Anne Kesteloo) en twee medewerkers van de NVR (Leyla Hamidi en Roséanne Timmer-Aukes). Naast de samenwerking op landelijk niveau wordt er op lokaal niveau samen gewerkt tussen de leden van de FO, de vrouwenopvang, en de leden van de NVR, de vrouwenorganisaties. Gezamenlijk voeren zij, in afstemming met gemeenten, de lokale projecten van De Nieuwe Toekomst uit.

 

Bij een samenwerking hoort ook een overeenkomst. De overeenkomst is afgelopen dinsdag officieel getekend. Deze ondertekening was tegelijk een mooi moment waarop de nieuwe voorzitter van de NVR, Nenita La Rose, de FO beter kon leren kennen. Nenita heeft met de voorzitter van de FO, Jan Laurier, en de directeur, Jerry Straub, gesproken over de samenwerking tussen de NVR en FO en de lidinstellingen van beide verenigingen. Alle drie zijn blij met de huidige samenwerking in het project De Nieuwe toekomst en verkennen graag de mogelijkheden van verdere samenwerking. Het was een goede kennismaking en een mooie bekrachtiging van de huidige samenwerking.

 

Ondertekening van projectovereenkomst

Ondertekening overeenkomst

 

Voorzitter NVR Nenita La Rose en Voorzitter FO Jan Laurier

Nenita La Rose en Jan Laurier

 

Voorzitter NVR Nenita La Rose en de directeur Jerry Straub

Nenita La Rose en Jerry Straub

 

Het projectteam van links naar rechts: Roséanne Timmer - Aukes, Leyla Hamidi, Liesbeth van Bemmel en Anne Kesteloo

Projectteam DNT 2017


Uitgebreid zoeken