#caption
#caption
Viering NVR 120 jaar


21
apr
2018
uitnodiging Een Persoonlijke Ontdekkingsreis

Onze lidorganisaties FAM!Netwerk en Zijactief Limburg organiseren op 21 april de bijeenkomst "Een persoonlijke ontdekkingdreis" Geef je op en kom ook!

 

Via Fam!Netwerk:

Op internationale vrouwendag staan we wereldwijd stil bij de lange weg die vrouwen hebben afgelegd naar gelijke kansen voor mannen en vrouwen. We vieren dat gelijkberechtiging van vrouwen in de wet is vastgelegd. We kennen het actief vrouwenkiesrecht (vanaf 1919), de handelingsbekwaamheid van vrouwen (vanaf 1957). In 1980 werd in de wet vastgesteld dat er geen onderscheid gemaakt mag worden in werk, arbeidsvoorwaarden, onderwijs en sociale zekerheid. vanuit deze basis hebben we een wereld te winnen en kunnen wij bergen verzetten. Daar is kracht en lef voor nodig en af en toe ook uit je comfortzone komen. Als je immers niet de randen van je grenzen verkent zal je ook nooit weten hoe groot je kennis kan zijn, welke kansen er nog liggen en welke sturing je kan geven aan je leven.

 

Benieuwd hoe? Kom dan naar het congres ‘Een Persoonlijke Ontdekkingsreis. Verken je grenzen en werk aan je eigen kracht!

 

Meld je aan en stuur een mail naar zijactief@zijactieflimburg.nl
Met vermelding van je twee workshopkeuzes! Voor meer informatie 0475 381781
Uiterlijke aanmelddatum: maandag 16 april 2018


Klik hier voor de uitnodiging en informatie over de workshops

 

PROGRAMMA

12.30 Verwelkoming door de dagvoorzitter Kirsten Paulus

12.35 Ellen Vermeulen: mijn verhaal van 'burgertrutje tot wereldwijf' Hoe is het om je leven weer terug te pakken na de andere kant van de levensmedaille ervaren te hebben.

13.15 Naar de workshops 

14.15 Korte pauze

14.45 2e ronde workshops 

15.45 Plenaire afsluiting met terugkoppeling workshops

16.30 Afsluiting met een netwerkborrel


Kalender
14
dec
2018
Viering 120 jaar NVR
U kunt zich nu aanmelden voor de viering van het 120 jarig bestaan van de NVR op 14 december. Gedurende de dag zal door een aantal vooraanstaande vrouwen uit verschillende geledingen van de maatschappij gereflecteerd worden op de positie van de vrouw.

Discussieforum

Doneer nu!

Onze vrouw in New York

Op bezoek bij


Uitgebreid zoeken