#caption
Lees en onderteken onze brief aan premier Rutte!
#caption
Lees en onderteken onze brief aan premier Rutte!


De Grootste Onderneming

De Grootste Onderneming van Nederland is niet Shell of ING. De Grootste Onderneming van Nederland telt ruim 9 miljoen werknemers. Vrouwen én mannen die dagelijks belangeloos onbetaald werk verzetten als ouder, mantelzorger of vrijwilliger, zonder de vanzelfsprekende bescherming en waardering die bij betaald werk hoort. Dat moet anders. Daarom komt De Grootste Onderneming van Nederland op voor al haar 9 miljoen onbetaalde werknemers, die de samenleving niet alleen menselijk maken, maar ook draaiende houden.  

 

Met de landelijke publiekscampagne de Grootste Onderneming vraagt de Alliantie samen werkt het! aandacht voor de onderwaardering van onbetaald werk. ​Startschot is de open brief aan premier Rutte met de oproep voor structurele erkenning en bescherming van de 9 miljoen medewerkers van De Grootste Onderneming van Nederland. Lees de brief aan premier Rutte en teken! >> 

 

De Alliantie samen werkt het! is een uniek samenwerkingsverband tussen 5 verschillende en elkaar tevens versterkende maatschappelijke organisaties:WOMEN Inc, Bureau Clara Wichmann, Movisie, WO=MEN en de Nederlandse Vrouwen Raad. 


Uitgebreid zoeken