#caption
#caption


Stem voor de Vrouwen van Nu Verschilmaker 2020

Ook in 2020 organiseert lidorganisatie Vrouwen van Nu rondom Internationale Vrouwendag in de eerste week van maart de jaarlijkse Vrouwenweek. Omdat Vrouwen van Nu dit jaar haar 90 jarig jubileum viert is het jaarthema van de Vrouwenweek ‘Vier je successen, het is een feest waard!’

Op 6 maart tijdens de Vrouwenweek vindt het Vrouwenweekevent plaats, met o.a. een cabaretvoorstelling, een quiz en de mogelijkheid om enkele mooie tentoonstellingen te bezichtigen. Tickets voor het Vrouwenweekevent zijn te koop via de ticketshop, waar je ook meer informatie over het programma vindt. 

 

Verkiezing Vrouwen van Nu Verschilmaker
Volgens traditie wordt tijdens het Vrouwenweekevent de Vrouwen van Nu Verschilmaker 2020 gekozen.
Genomineerden zijn: Caroline van der Plas I Jane Wijbers I Anna Gimbrere I Marjolein Bax I Annejet van der Zijl. Je kunt hier stemmen op jouw favoriete Verschilmaker!  Op 6 maart wordt bekend gemaakt wie de Vrouwen van Nu Verschilmaker 2020 is geworden.
Vrouwen van Nu Verschilmakers tot nu toe zijn:
2015: Angela Maas (zet zich als cardiologe in voor het 'vrouwen hart') 
2016: Jacqueline Cramer (voorzitter plastic soup foundation)
2017: Sanne Bolkestein ( AFRIpads uitwasbaar maandverband voor meisjes in Oeganda die daardoor naar school kunnen blijven gaan)
2018: Nora El Abdouni (trainer, adviseur en sociaal werker op het gebied van grens(seksueel)overschrijdend gedrag)
2019: Saskia den Ouden (doorzettingsvermogen, lef, moed en een grote dosis positiviteit hebben ervoor gezorgd dat Saskia met haar door ziekte ontstane beperking weer kan lopen en sporten).


Uitgebreid zoeken