#caption
#caption


Netwerkevenement Inspire To Move Women Up

Op 6 maart 2020 vindt het jaarlijkse netwerk-, ontmoeting- en inspiratie-evenement ‘Inspire To Move Women Up’ plaats. Tijdens dit event worden met name zwarte vrouwen voor het voetlicht gebracht en dit jaar staan ook zwarte mannen uit Den Haag en omgeving in de schijnwerpers om het Haagse publiek te inspireren met hun eigen onderneming.

Het centrale thema van het event is Health & Wealth. Met dit thema wordt de nadruk gelegd op de maatschappelijke impact van sport, voeding, gezondheid, financiën, politiek en het zelfstandig ondernemerschap binnen de Afrikaanse diaspora in Den Haag.

Inspire To Move Women Up: Health & Wealth 2020 is het event waar je je verder ontwikkelt als mens, kan zijn wie je bent en wie je wilt zijn, door te praten met gelijkgestemden.

Het event duurt van 18 tot 23 uur en wordt gehouden in The Student Hotel, Hoefkade 9, 2526 BN Den Haag. Voor meer informatie en tickets: www.eventbrite.nl 


Joan Biekman, deelnemer aan het Young Feminist Weekend 2019 van de NVR, organiseert het Inspire To Move Women Up event in Den Haag, rond Internationale Vrouwendag. In oktober 2020 organiseert de NVR de tweede editie Young Feminist Weekend. De groep jonge feministen van 2019 zijn hier nauw bij betrokken.  


Uitgebreid zoeken