#caption
Vrouwenpodium
#caption
Vrouwenpodium


Sterke vrouwen, toen en nu

Internationale Vrouwendag wordt in Sneek gevierd op woensdag 11 maart 2020.  Leden van Vrouwen van Nu Friesland, Koninklijk NVVH-VROUWENNETWERK en Passage, verenigd in de Werkgroep Internationale Vrouwendag 8 maart, organiseren een gezamenlijke viering in de Zuiderkerk in Sneek. Het thema van de viering is Sterke vrouwen, toen en nu. 


Er is deze dag van alles te doen: lezingen, workshops en excursies. Bijvoorbeeld de workshop Bloemschikken of Zittend yoga. Mevrouw F. Taghvaei houdt een lezing over Historisch Sneek en deelt haar verhaal over haar leven als vluchtelinge uit Iran. Daarnaast kunnen deelnemers een excursie maken naar het Scheepvaartmuseum en naar Weduwe Joustra.
Er kan gekozen worden voor twee activiteiten: één voor de ochtend en één voor de middag. Een duidelijk overzicht van alle programmaonderdelen ontvangen de deelnemers bij binnenkomst.

Het slotoptreden van deze dag wordt verzorgd door zangeres en cabaretier Inez Timmer.

 

Kosten voor deelname bedragen €25,00 p.p. (incl. koffie/thee/lunch). zie de website van Passage voor aanmelding en betaling.

Goed doel
Het goede doel van deze Vrouwendagviering is De Voedselbank. De bedoeling is dat iedere deelnemer iets meeneemt voor de Voedselbankdeelnemers van Sneek.

 


Uitgebreid zoeken