#caption
Vrouwenpodium
#caption
Vrouwenpodium


Vrouwendagactiviteiten in Zwolle en Deventer

NVR lidorganisatie Vrouwenplatform Carree meldt -met als topics #eachforequal en #vrijheid- een reeks van Vrouwendag activiteiten die door bij het Vrouwenplatform aangesloten organisaties worden georganiseerd.

Op 6 en 7 maart  zijn er tussen 15.30 tot 23 uur op verschillende locaties activiteiten die in gang zijn gezet door de Zwolse wijken in samenwerking met het Zwols Vrouwen Platform.
 

Op 8 maart organiseert VVAO Zwolle van 13 Tot 18 uur in de Stadkamer van Zwolle een inclusief, internationaal en geëngageerd programma, maar ook een feestje! Titel is: Vrouwenvrijheid: Feest of Farce?


Eveneens op 8 maart is er van 14.30 tot 18 uur in de Bibliotheek Deventer een interessant programma te volgen dat door een werkgroep van vrouwen uit de politiek, vrouwenorganisaties en culturele instellingen is samengesteld. Het thema is Vrijheid. “Al jarenlang strijden vrouwen voor zelfbeschikking, individuele rechten en vrijheid. Vrijheid van vrouwen dient niet onderhandelbaar te zijn maar een vanzelfsprekendheid" aldus de organisatoren.

Meer informatie: http://vrouwenplatformcarree.nl/evenementen/


Uitgebreid zoeken