Nederlandse Vrouwen Raad en de Rabobank TOPFEM GenAwards

De Nederlandse Vrouwen Raad roept iedereen op om vrouwen te nomineren voor de TOPFEM Gen Awards!

Afgelopen Prinsessendag is TOPFEM ambassadeur geworden van onze Pledge AI & Politica. TOPFEM organiseert dit jaar ook weer de Rabobank TOPFEM GenAwards waarbij wij kandidaten mogen nomineren. De Nederlandse Vrouwen Raad roept iedereen op om vrouwen te nomineren voor de TOPFEM Gen Awards!

Ken jij een vrouw onder de 35 met echte ondernemersmentaliteit om gendergelijkheid te bevorderen? Nomineer haar snel voor onze TOPFEM Gen Awards. Doel van deze awardshow is om leiderschap van jonge vrouwelijke professionals in de spotlight te zetten. Lees hier (TOPFEM Gen Awards – TOPFEM) welke voorwaarden er zijn bij het nomineren. Vul dan ook direct je nominatie hier in Nominatie TOPFEM Gen Awards 2024 – TOPFEM of tag de dames aan wie jij denkt!

Echter, deze awardshow is meer dan alleen vrouwen in het zonnetje zetten. Het gaat erom om de legacy voort te bouwen van Genevieve Dellebeke- van der Veen. Zij was co-founder van TOPFEM en een ware topvrouw die gendergelijkheid in al haar werkzaamheden probeerde te verbeteren. Deze awardshow is in haar eer en draagt bij aan de verdere activering van andere topvrouwen die zich hier ook voor inzetten.

Deze awardshow wordt georganiseerd door TOPFEM in samenwerking met @Rabobank. We hebben een geweldige jury voor jullie klaarstaan, die tijdens onze awardshow de kandidaten van geweldig advies voorzien. En jij? Jij mag shinen tijdens die awardshow en iedereen omverblazen met je power!

Volg vooral @TOPFEM om de introductie van de juryleden komende weken te zien.

Meer nieuws